PINK ROYAL is een feestelijk bruisende cocktail met een bloemige twist. Droge bubbels,
een vleugje Pinkyrose Spiced Lemon & Rose en een framboos als garnering.
Simpel, stijlvol en onweerstaanbaar.
•
INGREDIËNTEN
• 120 ml droge mousserende wijn
• 20 ml Pinkyrose Spiced Lemon & Rose siroop
• Verse (of bevroren) frambozen
Kies voor een droge mousserende wijn (BRUT) om de siroop mooi in balans te brengen.
Gebruik bijvoorbeeld champagne, droge prosecco, sekt of cava.
•
BEREIDINGSWIJZE
STAP 1: SCHENK DE BUBBELS IN
Schenk de mousserende wijn in een (gekoeld) champagneglas.
STAP 2: VOEG DE SIROOP TOE
Voeg 20 ml Pinkyrose Spiced Lemon & Rose siroop toe.
STAP 3: GARNEER EN SERVEER
Garneer met een (bevroren) framboos.
Serveer direct en geniet van deze elegante, bruisende cocktail.
Perfect voor op feestjes of gewoon omdat het kan.
Schenk de mousserende wijn in een (gekoeld) champagneglas.
STAP 2: VOEG DE SIROOP TOE
Voeg 20 ml Pinkyrose Spiced Lemon & Rose siroop toe.
STAP 3: GARNEER EN SERVEER
Garneer met een (bevroren) framboos.
Serveer direct en geniet van deze elegante, bruisende cocktail.
Perfect voor op feestjes of gewoon omdat het kan.
•
Geniet van je Pinkyrose PINK ROYAL
Een fles van 500 ml bevat 25 serves (20 ml per glas).
Meng 20 ml Pinkyrose siroop met 120 ml droge mousserende wijn
voor een sprankelende, bloemige cocktail.