SPICED LEMON & ROSE
Laat je verwennen door deze felroze en pittige siroop, ambachtelijk bereid met vers geperst citroensap, galangal, gember, limoenblaadjes, citroengras, rozenknoppen, jeneverbessen, korianderzaad, suiker, azijn, zout, en een finishing touch van chili- en Sichuan-pepers. Al laatste stap voegen we versgeperst sap van paarse wortels toe, voor die heldere felroze kleur. En het beste deel? Het is ongelooflijk eenvoudig te bereiden!
•
INGREDIENTS
IJsblokjes
Bruisend water
Pinkyrose Spiced Lemon & Rose Syrup
Schijfje citroen als garnering
•
INSTRUCTIONS
STEP 1: Ice It Up
Vul een glas of karaf met heel veel ijsblokjes.
STEP 2: Sparkling Base
Giet het glas vol met 6 delen bruiswater.
STEP 3: Pinkyrose Magic
Voeg de Pinkyrose siroop toe, gebruik 1 deel siroop voor elke 6 delen bruiswater. STEP 4: Stir and Merge
Roer kort door om de smaken te harmoniseren. STEP 5: Garnish With Sunshine
Maak de serve af door het glas te garneren met een schijf citroen.
|
Enjoy your Pinkyrose Spiced Lemon & Rose Sparkler.
Een 500 ml blik bevat 20 serves (25 ml per serve). Mix 1 deel Pinkyrose siroop met 6 delen bruisend water voor een onweerstaanbare handgemaakte limonade.