What we make

Welkom bij Pinkyrose, waar wij gespecialiseerd zijn in het produceren, distribueren en verkopen van kleine partijen verse, handgemaakte limonade. We zijn er trots op dat we onze limonade met de grootste zorg en aandacht voor detail maken. Onze missie is om u een werkelijk uitzonderlijke drankervaring te bieden die zowel heerlijk is als gemaakt van de beste, hoogwaardige ingrediënten.

Bij Pinkyrose geloven we in het gebruik van hele, veganistische en glutenvrije ingrediënten om onze heerlijke limonadesiropen te maken. Wij streven ernaar u een natuurlijk en gezonder alternatief te bieden voor in massa geproduceerde frisdranken. Daarom doen we nooit concessies aan de kwaliteit van onze ingrediënten en zorgen we ervoor dat elke slok barst van de authentieke smaken en vrij is van kunstmatige bewaarmiddelen.

CHEFS TRADITION

Bij Pinkyrose draait alles om het creëren van interessante gastronomische smaken. Handgemaakt door chef-koks.

FRESH INGREDIENTS

Gespecialiseerd in heel fruit, kruiden en specerijen voor de lekkerste en meest frisse smaak.

HANDMADE LEMONADE

Pinkyrose is gemaakt met hoogwaardige, volledig natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

  • Ons proces

Onze reis begon ruim 20 jaar geleden, toen onze chef-kok aan een gastronomische ontdekkingstocht begon om unieke en boeiende smaken te creëren. Het proces begint met een nauwgezette selectie van de beste ingrediënten, elk gekozen vanwege zijn onderscheidende kenmerken. Fijne bloemen, weelderig fruit, aromatische specerijen en geurige kruiden worden zorgvuldig met de hand geplukt om de perfecte mix van boeiende smaken samen te stellen. In onze keuken klinkt de passie voor pure producten door in elke creatie.

Het merk Flamingo

Bij Pinkyrose hebben we een passie voor design die in elk aspect van ons merk terugkomt. Ons logo, met de elegante roze flamingo, vertegenwoordigt onze toewijding aan kwaliteit, versheid en duurzaamheid. Het symboliseert onze toewijding om u het beste te bieden.

We begrijpen hoe belangrijk het is om een ​​statement te maken. Daarom zijn onze verpakkingen zorgvuldig ontworpen om in het oog te springen en een blijvende indruk achter te laten. Ons doel is om u te onderscheiden van de massa en een vleugje schoonheid aan uw drankervaring te geven.

GEMAAKT DOOR EEN CHEF-KOK

Maar we stoppen niet alleen bij esthetiek. Wij geloven dat smaak net zo cruciaal is. Daarom selecteert ons team van experts nauwgezet de beste ingrediënten om siropen te maken die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook een uitzonderlijke smaak bieden. Het huwelijk van geweldige smaak en een verbluffend ontwerp maakt onze siropen de perfecte aanvulling op elk drankenmenu.

Geniet van de harmonieuze mix van smaken en esthetiek die Pinkyrose in uw kopje brengt. Ga met ons mee op deze heerlijke reis waar kwaliteit, versheid en duurzaamheid prachtig design ontmoeten. Proost op onvergetelijke momenten met Pinkyrose-siropen!